Az onlinetanc.hu, Lódi-Magera Nikoletta Profi táncos, Mesterdiplomás Táncpedagógus vezetésével arra vállalkozott, hogy elviszi az általatok előadott profi táncot az esküvőtökre, lánybúcsútokra, rendezvényeitekre. Egy olyan programot állítottunk össze a különböző táncóráink keretein belül, ami élvezetes, de egyben motiváló, hasznos és építő jellegű. Ismerkedj meg a Magera temetikus, azaz bizonyos témákra lépcsőzetesen felépülő módszerével, amely arra hivatott, hogy könnyedén az életed részévé váljon a tánc rövid időn belül.

Ugyanezen elvek alapján tanítom eredményesen Online is! az egyedi koreográfiákra épülő esküvői táncokat, amely több, mint 15 év tapasztalatára épül és mai napig a legkedvesebb óra típusaim közé tartozik. Az online csomagajánlatokat itt találjátok.

Jelenleg feltöltés alatt van egy lánybúcsús táncos, nagyon szórakoztató táncóra típus, aminek részleteivel hamarosan jelentkezünk.

Ezenkívül, minden táncóra típusunkat "onlineizáljuk" sajátos módszerünkre felépítve, így folyamatosan jelentkezünk legújabb hatékony online táncóráinkkal is.

 

Találkozz a Magera módszerrel 

Ez egy általam kifejlesztett rendszer, ami a fokozatosságra épít, így hasznos tudást ad a tánc területén, a testet és a szellemet is felkészítve egyre bonyolultabb mozgásrendszernek. Mindezt igyekszem egy tematikus terv alapján kivitelezni, azaz különböző témákat körüljárva egy örömteli élményt nyújtani kicsiknek és nagyoknak. 

 

Lódi-Magera Nikoletta

Professzionista táncos, Mesterdiplomás Táncpedagógus vagyok.

A táncot 11 éves koromban kezdtem, egy kis RSG, Tenisz és lovaglás kitérő után. Szerelem volt első lépésre. És minél többet táncoltam, idővel annál többet és többet akartam. Meg is lett az eredménye, versenyekre kezdtem járni és jöttek is a szebbnél szebb eredmények. Aki valaha táncolt, az tudja, hogy a tánc milyen örömöt, szenvedélyt, adrenalint, önfeledséget, önbizalmat és rengeteg olyan más pozitív dolgot hoz mindenki életébe, aminek ha egyszer ráérzel az ízére, soha többé nem tudod elengedni. Több, mint 20 évnyi versenyzés után hagytam abba az aktív éveimet Professzionista táncosként. Közben már tanítottam egy pár éve, majd a Magyar Táncművészeti Egyetemen végeztem Táncpedagógusként. Mostmár annak is majdnem 20 éve, hogy elkezdtem tanítani minden korosztályban a totyogótól a seniorig, minden féle szinten, a kezdőtől a versenyzőkig. A tánc világában eltöltött 25 éves tapasztalalatomra épül a tanítási módszerem, amivel látványos eredményeket vagyok képes elérni minden korosztályban. Ha valóban megszeretnél tanulni táncolni és élvezni szeretnéd a tánctudással szerzett előnyöket, azaz szeretnél szép táncos testet, szép testtartást, valóban önfeledt esztétikus, harmónikus mozgást, magabiztosságot, akkor táncoljunk együtt! Lépjünk be az igazi Flow élmény világába, ahol nem csak a test, hanem a szellem is fejlódik. Mert hiszem, hogy a tánc maga az élet! Táncra fel!

Szeretettel virtuálisan ölellek Titeket :-)

Nikoletta