FIRST DANCE

Kedves Jegyespár!

Üdvözöllek titeket az oldalamon! Szívből gratulálok az eljegyzésetekhez és a közelgő esküvőtökhöz is! :-) 

Ha egyedi koreográfiával szeretnétek meglepni a násznépet, akkor a legjobb helyen jártok. 15 éve készítek a csodálatos szerelmes pároknak külön rájuk szabott, különlegesebbnél különlegesebb koreográfiákat. Nekem minden pár kiemelten fontos, mert hiszem, hogy ez nem csak egy táncóra, hanem a szerelmetek méltó megünneplése is. Csodálattal szemlélem minden alkalommal azt a varázslatot, ami a táncórákon létrejön a párok között. Ennél a szeretetnél szentebb és gyönyörűbb dolog kevés van a világon. Számomra mindig megtisztelő, ha egy pár engem választ és betekintést enged a tánc által a köztük vibráló érzelem világba. Mindig igyekszem teljes odaadással meghálálni ezt a bizalmat. Remélem Ti lesztek a következő pár, akikkel közösen átélhetjük a tánc világába tett csodálatos utazást!Egyedi koreográfia megtanulásának menete:

- Először mindig személyesen vagy Online találkozok a párokkal, hogy megnézzük mennyire vagyunk egymásnak szimpatikusak és részletesen átbeszéljük, hogy mit is szeretnétek. Az első találkozás nem kötelez semmire és ingyenes.

- Az első sikeres találkozó után elkezdjük a koreográfiátok betanulását. Egy átlagos koreogtráfia pár alakalom alatt megtanulható. A sok éves tapasztalatomból adódóan gyorsan és hatékonyan tanítok, de az, hogy hányszor találkozunk azon is múlik, mennyit gyakoroltok majd az órák között. :-)

- Az ár tartalmazza a megbeszéléseket, a rátok szabott koreográfia elkészítését, a betanítását és a zenevágást, ha szükséges.


Van lehetőség a már meglévő koreográfiátok kijavítására, gyakorlására is! 

Ebben az esetben már 1 óra is garantáltan nagyon látványos és hatékony eredményeket hoz! 


Érdeklődni  telefonon: 06204349333 vagy e-mailen lehet: niki.magera@gmail.com

ÁR: 7000 ft/60perc + terembérleti díj (2000-2500 ft/óra)

Órák helyszíne: Budapest belvárosi táncterem

KERESSETEK BÁTRAN, BIZALOMMAL! :-)


Referenciák